Varázshangok játszóház

A Goldmark Károly Művelődési Központ rendezvénye dec. 2-án, délután 14:00-kor kezdődött a Balaton Színházban, a látogatók a helyszínen regisztrálhattak. Családi program a különböző generációs közösségek együttműködésének koordinálása, továbbá közösségi együttműködést támogató helyi összefogás valósult meg.

Egészen kicsi gyermekektől az iskolás korosztályig, mindenki megtalálhatta a számára megfelelő elfoglaltságot. Kisgyerekeknek játszóház volt kialakítva a terem egyik részében, a másikban kézműves foglalkozásokon vehetett részt az idősebb korosztály és logikai játékokat is ki lehetett próbálni. Az adventi időszak és a karácsony közeledtével a nagyobbacskák között a legnépszerűbb foglalkozás a téli papírdíszek készítése volt, a gyerekek a szülőkkel együtt sok-sok szép dolgot készítettek. Az alkotásokat természetesen mindenki hazavihette magával. A gyerekek üzenetet is hagyhattak a Mikulásnak egy óriási ajándékdobozban. A program jó hangulatban telt, láthatóan mindenki jól érezte magát.