KÉSZ – Felvonulás az életért

A rendezvény 2018.máj.26-án, 15:30-kor kezdődött, mely közösségi együttműködést támogató helyi összefogás, ezen kívül a generációk közötti együttműködést, kapcsolattartást támogató esemény, valamint egy létrejött közösség gondozása is egyben. A KÉSZ tagjai a keszthelyi Fő téren gyűltek össze, majd közösen „Felvonulás az életért” címen sétáltak a Balaton-partra. Itt a KÉSZ alapító és jelenlegi elnöke bemutatta keszthelyi csoportjukat, továbbá felhívta a figyelmet a családok fontosságára, amit egy szép bizonyságtétel követett. Ezután gyermekek produkcióit láthatták az érdeklődők. Ezután Töttő Vilmos és barátai közös éneklésre invitálását tíz galamb magasba röptetése előzte meg, amely azt szimbolizálta, hogy adjuk meg a lehetőséget mindenkinek tehetsége kibontakozására. További foglalkozásokon lehetett még részt venni a rendezvény folyamán, mint például villám-rajztanfolyamon vagy játszóházban kézműves foglalkozásokon.